Прес- Александар Донев-Програмата на ВМРО-ДПМНЕ за Локалните избори 2017 година за о.Струмица e реална и ги опфаќа сите сфери на општественото живеење

Почитувани сограѓани, Како носител на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата За подобра Македонија, заедно со останатите кандидати сакаме да

Read more

Коста Јаневски, кандидат за градоначалник на општина Струмица од СДСМ и Коалицијата

Почитувани граѓани, Дванаесет години Струмица испишува успешна приказна, посочена за пример како треба да работи една локална власт. Затоа, денеска,

Read more

Листата на кандидати за советници на СДСМ во Струмица

Марјан Даскаловски Јосиф Христов Наташа Хаџи-Еленова Зоран Костадинов Славјанка Михајловиќ Митко Бонев Нада Бајрактарова Бранко Божинкочев Бајрам Мустафов Снежана Тасева

Read more