Санирано Игралиштето на СОУ Јане Сандански

Се санира спортското игралиште во средното општинско училиште „Јане Сандански“. На вкупна површина од 3.000 метри квадратни се става нов асфалтен слој. Овој градежен зафат кој се реализира со поддршка на општина Струмица ќе обезбеди квалитетни и безбедни услови за изведување на наставата по физичко и здравствено воспитување на учениците во ова училиште.11261200_891452137574884_4873677770596073117_n 12196122_891452130908218_613849714238961852_n 12227640_891452140908217_8028780257756485505_n 12241571_891452124241552_5720586202528301431_n